Index
Netrunner logo missing from forums - Printable Version

+- Index (http://forums.netrunner.com)
+-- Forum: Community (http://forums.netrunner.com/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Website and Forums (http://forums.netrunner.com/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Thread: Netrunner logo missing from forums (/showthread.php?tid=24082)



Netrunner logo missing from forums - madsherlock - 29th March 2017

Hi,

The Netrunner logo is missing from the forum title menu - there is just some text saying "Netrunner Logo".

It appears "http://www.netrunner.com/wp-content/uploads/logo-full.png" is a dead link, and that is causing the problem.

Since there is no actual title menu anyway (you've commented it out at some point), I suggest just using one of your available logos, as it would look much nicer than "Netrunner Logo".

Perhaps "http://www.netrunner.com/wp-content/uploads/logo-default.png" or "http://www.netrunner.com/wp-content/uploads/logo-main.png".

Of course, if you have the "logo-full.png" at hand, or on the way, that is also a solution.

Just wanted to let you know that it looks unfinished, at least on my computer Smile

Best regards,
madsherlock


RE: Netrunner logo missing from forums - starbuck - 31st March 2017

Yes, we noticed but we're busy releasing 17.03 and also testing a new theme for netrunner forums! So thats why it likely broke, but will be fixed next.


RE: Netrunner logo missing from forums - madsherlock - 2nd April 2017

Thanks. I like the new look.
By the way, are there official upgrade instructions for going from one Netrunner 17.0x release to the next?